Garanciális feltételek

Jelen garancia nem azonos a fogyasztót jogszabály alapján megillető elállási joggal, amelynek feltételeiről az Általános Szerződési Feltételek szól.

Amint az általános szerződési feltételekben szerepel, a fogyasztó jogosult a vásárlástól elállni, meghatározott időn belül. Az elállási jog gyakorlása során a fogyasztó visszaküldi a terméket, és visszakapja a pénzét – ennél a Delorien Cosmetics Kft igyekszik minőségibb garanciát nyújtani.

A garancia nyújtás célja az, hogy minden ekcémától szenvedő személy kockázatmentesen kipróbálhassa a készítményt. Bár a REGENODERM kiváló készítmény, sajnos nincs olyan készítmény, ami mindenki számára működne.

Ezért arra az esetre, ha termékünkkel esetleg mégsem tudunk segíteni, teljes körű garanciát vállalunk a REGENODERM-re.

A teljes körű garancia azt foglalja magába, hogyha valakinek 10 napon át tartó rendszeres használat után sem segítene a készítmény, mi visszafizetjük teljes a vételárat.

A garancia érvényesítésének feltételei:

Rendelésenként maximum 1 db, azaz egy darab bontott REGENODERM esetében van lehetőség élni a garanciával. Aki ennél nagyobb mennyiséget rendel, az nem élhet az itt ismertetett garanciával.

Rendelésnek az minősül, ahol a rendelőt egyértelműen be tudjuk azonosítani az alábbi adatokkal: név, lakcím, telefonszám, e-mail cím. Amennyiben a rendelő 1 darabnál több krémet vásárolna saját maga vagy mások részére, úgy abban az esetben is csak egy rendelésről beszélhetünk. Tehát a termék mennyiségétől függetlenül egy főhöz egy első rendelés tartozhat, így minden esetben csak 1 db felbontott krémre érvényesíthető a garancia.

Amennyiben 2 dobozra szeretne élni a garanciával, abban az esetben a 2. dobozt sértetlen csomagolásban kell visszaküldeni a megadott címre: 1191 Lehel utca 3. 1 emelet 2. Delorien Cosmetics Kft. A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

A garanciával csak és kizárólag az első rendelés leadásától számított 35 napon (nem munkanap!), belül lehet élni. A határidő minden esetben a megrendelés napjával elkezdődik, függetlenül attól, hogy mikor került sor a termék kiszállítására. Amennyiben ezt valaki túllépi abban az esetben már nem élhet a garanciával.

A garancia igényt email formájában kell jelezni az ugyfelszolgalat@ekcemakezeles.com email címen. A garanciát igénylő e-mailnek a fenti 35 napos határidőn belül meg kell érkeznie. Az e-mail tárgy mezőjébe a "garancia" szót kell írni. Az e-mailben egyértelműen le kell írni az igénylő azonosításához szükséges adatokat, tehát a nevet, címet, e-mail címet, és a telefonszámot, amely megrendeléskor megadásra kerül. Ha a garanciát igénylő nem azonosítható, a garancia nem érvényesíthető.

A garancia érvényesítése esetén visszafizetjük a termék vételárát, de abból levonásra kerül a futár költség. A futárköltség nem képzi részét a garanciának. A futár költségét sajnos nem tudjuk visszatéríteni, hiszen ez a pénz nem a mi cégünket illeti.

A kifizetett vételár fennmaradó részét minden esetben az igénylő által megjelölt bankszámlára utaljuk vissza! Más visszautalási módszer nem lehetséges.

Garanciából kizáró tényezők

Abban az esetben, ha valaki már élt a garanciával, a későbbiekben már nem jogosult semmilyen formában sem igénybe venni garanciát.

Bármilyen kiegészítő termékre csak akkor lehet élni a garanciával amenniyben a REGENODERM krémmel együtt használta.
Tehát a Rapid Cell Hidratation krémre, és az Intense Deep Soft tussfürdőre, csak akkor lehet élni a garanciával, ha a Regenoderm krémet is használja mellé.

A Delorien Cosmetics Information Kft. olyan szintű garanciális feltételeket nyújt, amelyre csupán nagyon kevesen hajlandóak. Éppen ezért arra kérjük vásárlóinkat, hogy éljenek, ne pedig visszaéljenek ezekkel a lehetőségekkel.

A Delorien Cosmetics Information Kft. jogosult megtagadni a garancia érvényesítését, amennyiben felmerül vagy bebizonyosodik a visszaélés gyanúja.

A Delorien Cosmetics Information Kft. jogosult a jelen garancia feltételeit bármikor egyoldalúan megváltoztatni, és jogosult azt visszavonni.