Várj! A rendelésed még nem végleges.

Az áremelkedés az összes termékünket érintette. Többek között a sokatok által nagyon kedvelt Rapid Cell Hidratálót is. Ha most megrendeled kiegészítésként a Regenoderm mellé, akkor a tavalyi áron kaphatod meg. Természetesen a két terméket, egy csomagolásban fogjuk kiküldeni. Így nem kerül többe a kiszállítás sem.

2500 forint kedvezmény a 200ml-es hidratálónkra

Milyen főbb hatóanyagokat tartalmaz a RAPID CELL HIDRATATION?

Rendkívül gazdag forrása a hidratáló zsírsavaknak, amelyeksegítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát. Mindezt úgy érik el, hogy a bőrbe zárják a nedvességet, így az nem tud elpárologni. Ennek köszönhetően javul a bőr hidratáltsága, és rugalmassága. A jobb hidratáltságnak köszönhetően megszűnik a húzódó feszülő bőrérzetet, így pedig a viszketés is megenyhül.

Rendkívül magas linolsav és oleinsav tartalma által, hatékonyan képes csökkenteni a bőrben lévő gyulladásos folyamatokat. Mindezt úgy éri el, hogy csökkenti a citokininek termelődését, amelyek gyulladásban tartják a bőr szerkezetét. Ennek köszönhetően a bőrpír és a duzzanat leapad, a bőr megnyugszik, és a viszketés is megenyhül.

Ekcéma esetén a bőr barrier rétege (védőrétege) meggyengül. Ennek hatására pedig a bőr sokkal gyorsabban szárad ki, mint egy egészséges bőr. Továbbá sokkal védtelenebb is a különböző baktériumokkal és kórokozókkal szemben, amelyek elfertőzhetik a meggyengül bőrfelületet. A Squalane helyreállítja ezt a barrier funkciót, így megvédi a bőrt a kiszáradástól, és a különféle fertőzésektől.

Aqua, Glyceryl stearate, Cetyl Alcohol, Propaneidol, Polysorbate 60, Simmondsia Chinensis Seed Oil,  Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoampho Acetate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Phenoxyethanol, Olea Europaea Oil, Stearic Acid, Xhantan Gum, Vitis Vinifera Seed Oil, Lactic Acid, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Camellia Sinensis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Undecane, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Betain, Cucumis Sativus Seed Oil, Tridecane, Carbopol, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Urea, Sorbitol, Sodium Lactate, Serine, Sodium Chloride, Allantoin

Vannak sajnos olyan esetek amikor a REGENODERM nem elég. Éppen ezért fejlesztettük ki a RAPID CELL HIDRATATION névre hallgató mélyhidratálónkat. Ezt a krémet kifejezetten a rendkívül száraz, húzódó-viszkető, érdes, és akár berepedezett bőre ajánljuk.

rapid-cell-200-1
rapid-cell-200-1

Kérem a 200ml-es Rapid Cell hidratálót 2500 forint kedvezménnyel
10 000 forint helyett 7490 forint