Tájékoztatás

Egy havi REGENODERM csomag jelenleg 9970,- Ft + 1300,- Ft futár költségbe kerül. Ennek a csomagnak a tartalma egy doboz REGENODERM és egy darab bőrápoló napló.

Természetesen lehetőség van külön megrendelni a REGENODERM dobozt, de a forgalmazás során kötött megállapodás miatt ez önmagában 13 970,- Ft + 1300,- Ft futár költségbe kerülne (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t).
A gyógyulási naplót is lehetőség van önmagában megrendelni, ami 11970,- Ft + 1300,- Ft futár költséggel jár (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t).

Mint az az árakból kitűnik külön-külön megrendelve sajnos lényegesen drágább mind kettő termék. Viszont éppen ezért biztosítunk lehetőséged arra hogy csomagban rendeljék meg mindkettőt mivel így változatlanul tudjuk garantálni a kedvezményes 9970,- Ft árat + 1300,- Ft futárköltség (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t) egy havi REGENODERM csomag.

HA ennek ellenére is külön kívánja megvásárolni az egy havi REGENODERMET illetve a bőrápoló naplót, emailben megteheti úgy hogy erre a címre: ugyfelszolgalat@ekcemakezeles.com küld a részünkre egy emailt melyben megadja nevét, telefonszámát, email címét és a szállítási címet és a kért terméket. Kollégánk 2-3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyeztetés céljából.

A csomagot változatlanul a weboldalon elhelyezett rendelési űrlap kitöltésével tudja megrendelni.
A forgalmazás további részletei üzleti titok részét képezik, a forgalmazással kapcsolatban kötött megállapodás szerint.

Megértésüket köszönjük.